Partner van Ongediertebestrijden.com

ByGJ Plaagdierbeheersing

Partner van Ongediertebestrijden.com

GJ Plaagdierbeheersing, partner van ongediertebestrijden.com

Wij zijn de partner van ongediertebestrijden.com voor de regio’s Venlo en Venray. Ongediertebestrijden.com is een landelijk platform voor lokaal opererende professionele ongediertebestrijders.

Uitblinkers in kwaliteit en persoonlijke service

GJ Plaagdierbeheersing is als partner van ongediertebestrijden.com geselecteerd op basis van servicegerichtheid en vakkennis. Wij nemen klantvriendelijkheid en flexibiliteit serieus en hechten veel waarde aan eerlijk en transparant zakendoen. Voor uitvoering maken we altijd duidelijke afspraken, zo weet je waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten!

Altijd een oplossing bij problemen met ongedierte

Als partner van ongediertebestrijden.com bieden wij maatwerk oplossingen voor problemen die bedrijven en particulieren met ongedierte hebben. Onze gediplomeerde bestrijders leveren snelle en betrouwbare dienstverlening op elk adres in onze regio.

GJ Plaagdierbeheersing is altijd in de buurt

Wij zijn praktisch altijd binnen 24 uur ter plaatse en rekenen géén voorrijkosten. Omdat wij ons niet ver hoeven te verplaatsen, houden we onze kosten en tarieven laag. We beantwoorden je vragen direct en eerlijk, zonder kleine lettertjes of tussenkomst van een vertegenwoordiger. In veel gevallen komen we nog dezelfde dag bij je langs.

Lokaal betrokken

Als lokaal opererend bedrijf kennen wij de ongedierteproblematiek in onze regio. Regionale omstandigheden welke van invloed zijn op het bestrijden en (voort)bestaan van bepaalde beestjes in ons werkgebied zijn voor ons vanzelfsprekend.

About the author

GJ Plaagdierbeheersing administrator

Gert-Jan Vermeulen is Inmiddels ruim 18 jaar actief in de plaagdierbestrijdingsbranche. Naast de dagelijkse leiding over GJ Plaagdierbeheersing geeft Gert-Jan regelmatig lezingen en voorlichtingsavonden bij bedrijven en instellingen.